Zoek bij jou in de buurt

100% gratis en vrijblijvend

Telefoon reparatie

Is jouw telefoon toe aan een reparatie dan wil je deze graag laten maken naar jouw wensen. Zowel in de winkelstraat als online zijn er veel bedrijven die de telefoon reparatie kunnen uitvoeren. Het worden er steeds meer, hierdoor wordt het ook steeds lastiger om het juiste telefoon reparatie bedrijf te vinden die past bij jouw wensen. Op deze pagina proberen wij u veel mogelijk op weg te helpen naar de juiste reparatie. In het formulier kunt u het merk toestel en de soort reparatie invoeren. Hierdoor wordt u naar de juiste specifieke pagina gebracht met de juiste informatie over deze reparatie. Verder op deze pagina kunt u ook zelf het merk selecteren of de soort reparatie.

Welk Merk?

Merken telefoon voor een reparatie

Bovenstaand ziet u een aantal blokken met hierin verschillende merken aangegeven, dit zijn de meest voorkomende merken waarvan een reparatie dient uitgevoerd te worden aan de smartphone. Allereerst zien we de het merk ‘Apple’, wanneer u klikt op deze knop zal u worden gestuurd naar onze pagina die alle modellen en soorten reparaties bevat voor dit merk. Hetzelfde is van toepassing op alle andere blokken die u hiernaast ziet staan. Zo kunt u onder anderen navigeren naar meer telefoon reparatie informatie over: Samsung telefoons, Huawei telefoons, Motorola telefoons, Sony telefoons, LG telefoons Oneplus telefoons en HTC telefoons. Indien u niet zeker weet welk merk toestel u heeft dan kunt u dit in de meeste gevallen terugvinden op de achterkant van de telefoon. Mocht dit hier niet staan dan staat deze vaak op de voorzijde van de originele verpakking. Wanneer het merk telefoon heeft gevonden kunt u navigeren naar de juiste telefoon reparatie pagina voor dit merk. Hier kunt u ook het model invoeren, hierover wordt meer informatie gegeven op de betreffende pagina.


Welk Merk?

Soorten telefoon reparaties

Hierboven hebben we besproken dat er voor verschillende merken telefoon reparaties zijn en daarbij horende pagina’s. Hetzelfde is ook voor de soorten reparaties. Zo kunt u toestel een kapot beeldscherm, een kapotte homeknop hebben of één van de andere schades. De meest voorkomende telefoon reparaties hebben wij hieronder uitgewerkt in blokken. Deze blokken navigeren u naar een specifieke pagina die inhoudelijk verder gaat over deze reparatie. Momenteel is de meest voorkomende reparatie de Telefoon reparatie, gevolgd door waterschade en de home button. Hieronder zullen wij kort per telefoon reparatie soort toelichten hoe u deze kunt herkennen:

 • Geluidsknop:
  Verschillende per merk bevinden deze knoppen zich meestal aan de zijkant van het toestel. Deze bestaan meestal uit twee knoppen. Hiermee kunt u het geluid van het toestel harder en zachter zetten. Mochten deze soms of helemaal niet meer reageren dan is deze toe aan een reparatie. Alle informatie over deze reparatie kunt u vinden op deze pagina.

 • Home button:
  Deze knop bevind zich aan de voorzijde van de telefoon aan de onderkant, hiermee navigeert u terug naar het beginscherm. Veel nieuwe toestellen hebben deze al ingebouwd zitten in het beeldscherm. Mocht deze niet of soms niet meer reageren is deze toe aan een reparatie. Alle informatie hierover kunt u vinden op deze pagina.

 • Mute knop:
  Bij alle iPhone modellen bevind deze knop zich aan de bovenkant van de zijkant van het toestel, hiermee kunt u het toestel op geluid/trillen of stil zetten. Bij Android modellen (Samsung, Huawei etc.) bevind deze zich vaak in het menu en is hier geen fysieke knop voor. Alle informatie hierover per model kunt u terugvinden op deze pagina.

 • Water schade:
  Water schade: Dit is een hele vervelende schade en de symptomen hiervoor verschillen erg van elkaar. Het kan zijn dat het beeldscherm niet meer goed werkt, knoppen niet meer goed reageren of de telefoon helemaal niet meer reageert. Het is voor deze telefoon reparatie belangrijk om zo snel mogelijk actie te ondernemen. Voor alle informatie kunt u navigeren naar de pagina voor waterschade reparatie.

 • Oplaad connector:
  Vaak komt dit mankement naar voren als de telefoon ouder begint te worden. De oplader maakt dan niet meer goed contact met het toestel waardoor deze soms niet meer oplaad. Vaak is hiervoor een handige truc en geen reparatie nodig. Deze truc kunt u terugvinden op de pagina voor waterschade reparatie.

 • Behuizing:
  Heeft u de telefoon laten vallen en zit er een scherm in de behuizing of is deze van vorm veranderd. Dan kan dit gevolgen hebben op de andere onderdelen van het toestel. Per merk telefoon is hierdoor een andere reparatie nodig. Kijk voor alle informatie op de pagina voor reparatie behuizing.

 • Beeldscherm:
  Dit is de meest voorkomende reparatie. Het beeldscherm is gebroken, er zit een ster in of een barst. De reparatie was vroeger een dure optie, maar tegenwoordig steeds beter betaalbaar. Op de pagina voor Telefoon reparatie vind u alle mogelijkheden per merk en model telefoon.

 • WIFI:
  De WIFI telefoon reparatie komt minder vaak voor, maar is misschien wel één van de vervelendste als je kleine data bundel hebt. Vaak kost de reparatie aan de WIFI sensor niet veel. Bekijk de kosten per merk en/of model dan op de pagina voor wifi reparatie.


Start met vergelijken en bespaar

Phone Om welk toestel gaat het?

Postcode Wat is je postcode?

100% gratis en vrijblijvend

 
Telefoon reparatie

Binnen 24 uur
de beste offertes

Telefoon reparatie

9.1 klanttevredenheid
uit 1782 beoordelingen

Telefoon reparatie

200+ Telefoonreparateeurs
aangesloten

Slimvergeleken en Telefoon reparaties

Wij van Slimvergeleken helpen u graag verder bij het vinden van de juiste telefoon reparatie en de juiste reparateur. Dit doen wij door goed te kijken naar de wensen die u heeft bij de reparatie. Zo kunt u verschillende reparatie bedrijven gratis en vrijblijvend vergelijken op prijs, garantie, wachttijd en nog veel meer. Natuurlijk ontvangt u alleen offertes van bedrijven die bij u in de buurt gevestigd zitten. Zo hoeft u niet ver van huis voor de reparatie aan uw telefoon. Op werkdagen ontvangt u altijd binnen 24uur alle offertes. Probeer het snel, gratis en vrijblijvend. Mocht u nog vragen hebben over de reparatie of de offerte aanvraag neem dan gerust contact met onze klantenservice op. Wij helpen u graag verder!