Zoek bij jou in de buurt

100% gratis en vrijblijvend

iPhone reparatie?

iPhone reparatie is de meest voorkomende smartphoneschade die er is en komt in verschillende soorten en maten voor. De smartphones van tegenwoordig worden bijna volledig bestuurd via het beeldscherm, dit is dan ook het belangrijkste gedeelte van het toestel. Wanneer een beeldscherm kapot is kan dit ervoor zorgen dat de telefoon niet meer goed bestuurd kan worden. Op het moment dat de schade daadwerkelijk groot is kan het ook voorkomen dat anderen onderdelen worden aangetast en beschadigd. Vergelijk verschillende reparatie bedrijven bij Slimvergeleken, hierdoor weet u precies wat er te wachten staat en welke iPhone reparatie er nodig is.

Welk Merk?

Offertes vergelijken bij beeldschermschade?

Door extreem grote prijsverschillen tussen verschillende bedrijven kan het zeer handig zijn om eerst te kijken welke de beste deal heeft. De prijs verschillen tussen merken en modellen kunnen ook erg variëren. Met een offerte weet u altijd vooraf wat u kunt verwachten en welk bedrijf het beste aansluit op uw persoonlijke wensen met het laten vervangen van een beeldscherm. de tweede schade bij schermen is de kras. Op het moment dat je jouw telefoon op zijn beeldscherm neerlegt op de tafel of bureau om minde nel afgeleid te worden kunnen er tevens ook snel krassen ontstaan wanneer het toestel hierover bewogen wordt. Ook bij het opbergen van een smartphone ontstaan er snel krassen in het beeldscherm. Wanneer het toestel wordt opgeborgen bij scherpe voorwerpen als sleutels is een kras sneller gemaakt dan verwacht. Voor deze schade is een reparatie niet noodzakelijk, wel kunnen de krassen zo erg zijn dat het als hinderlijk wordt gezien. Hiervoor zal een nieuw beeldscherm in het toestel worden gezet.

iPhone reparatie

Binnen 24 uur
de beste offertes

iPhone reparatie

9.1 klanttevredenheid
uit 1782 beoordelingen

iPhone reparatie

200+ Telefoonreparateeurs
aangesloten

Zelf smartphone beeldscherm vervangen?

Soms zou je zelf wel het beeldscherm van je telefoon willen vervangen. Met het gebruiken van verschillende apparatuur wat online verkrijgbaar is en de onderdelen kun je dit zelf proberen op te lossen. Echter kan dit ook zorgen voor meer schade in de telefoon. U kunt altijd eerst een gratis offerte aanvraag doen, mocht u hier niet uitkomen dan kunt u het altijd niet zelf proberen. Let wel op dat dit vaak fout kan gaan en tot meer schade kan leidde.

Soorten beeldschermschade

- Barst in uw beeldscherm: de meest voorkomende schade bij het beeldscherm en smartphones is een barst. Erg vervelend en ik zo gebeurd. Wanneer een telefoon op het puntje van de tafel valt of op het stoeprandje zit er vaak direct een vervelende barst in het beeldscherm. Het is erg belangrijk om zo snel mogelijk deze schade te laten maken. Wanneer er te lang wordt doorgelopen met deze schade zal het erger worden en zullen er uiteindelijk stukjes uit het beeldscherm vallen van het toestel. Hierdoor heeft u een hele grote kans op beschadiging van de onderdelen binnen in de smartphone.
- Krassen op uw beeldscherm: de tweede schade bij schermen is de kras. Op het moment dat je jouw telefoon op zijn beeldscherm neerlegt op de tafel of bureau om minde nel afgeleid te worden kunnen er tevens ook snel krassen ontstaan wanneer het toestel hierover bewogen wordt. Ook bij het opbergen van een smartphone ontstaan er snel krassen in het beeldscherm. Wanneer het toestel wordt opgeborgen bij scherpe voorwerpen als sleutels is een kras sneller gemaakt dan verwacht. Voor deze schade is een reparatie niet noodzakelijk, wel kunnen de krassen zo erg zijn dat het als hinderlijk wordt gezien. Hiervoor zal een nieuw beeldscherm in het toestel worden gezet.

Start met vergelijken en bespaar

Phone Om welk toestel gaat het?

Postcode Wat is je postcode?

100% gratis en vrijblijvend

 

Zakelijk