Zoek bij jou in de buurt

100% gratis en vrijblijvend

Beeldscherm reparatie?

Beeldscherm reparatie is de meest voorkomende smartphoneschade die er is en komt in verschillende soorten en maten voor. De smartphones van tegenwoordig worden bijna volledig bestuurd via het beeldscherm, dit is dan ook het belangrijkste gedeelte van het toestel. Wanneer een beeldscherm kapot is kan dit ervoor zorgen dat de telefoon niet meer goed bestuurd kan worden. Op het moment dat de schade daadwerkelijk groot is kan het ook voorkomen dat anderen onderdelen worden aangetast en beschadigd. Vergelijk verschillende reparatie bedrijven bij Slimvergeleken, hierdoor weet u precies wat er te wachten staat en welke beeldscherm reparatie er nodig is.

Wat kost een schermreparatie?

De kosten voor het repareren voor een beeldscherm kunnen erg uiteenlopen en zijn volledig afhankelijk van het merk en soort toestel. Wil je jouw beeldscherm laten maken door een smartphone reparatiebedrijf? Wat zijn dan de kosten hiervoor, heb ik hier garantie op en worden er wel originele onderdelen gebruikt? Deze vragen komen allemaal kijken bij het beslissen of uw het toestel laat maken. Door de enorme prijsverschillen en services die door bedrijven worden geleverd kan dit tot grote verwarring zorgen. Door van Slimvergeleken gebruik te maken kun je makkelijk en snel meerdere offerte vergelijken van reparatie bedrijven bij jou in de buurt. Zo kom je nooit meer voor verrassingen te staan bij het reparatiebedrijf.


Waar kan ik mijn scherm laten herstellen?

Er zijn veel verschillende bedrijven die uw beeldscherm kunnen herstellen. Ieder bedrijf hanteert zijn eigen prijzen, levertijden en garantie periodes. Wij zagen grote verschillen tussen deze bedrijven en hebben daarom Slimvergeleken voor u ontwikkeld. Wij kiezen de best passende bedrijven voor u uit, gebaseerd op u wensen en woonplaats. Als u wilt weten in welke plaatsen wij vergelijken kunt u hier (LINK) klikken.

Welk Merk?

Offertes vergelijken bij beeldschermschade?

Door extreem grote prijsverschillen tussen verschillende bedrijven kan het zeer handig zijn om eerst te kijken welke de beste deal heeft. De prijs verschillen tussen merken en modellen kunnen ook erg variëren. Met een offerte weet u altijd vooraf wat u kunt verwachten en welk bedrijf het beste aansluit op uw persoonlijke wensen met het laten vervangen van een beeldscherm.


beeldscherm reparatie

Binnen 24 uur
de beste offertes

beeldscherm reparatie

9.1 klanttevredenheid
uit 1782 beoordelingen

beeldscherm reparatie

200+ Telefoonreparateeurs
aangesloten

Zelf smartphone beeldscherm vervangen?

Soms zou je zelf wel het beeldscherm van je telefoon willen vervangen. Met het gebruiken van verschillende apparatuur wat online verkrijgbaar is en de onderdelen kun je dit zelf proberen op te lossen. Echter kan dit ook zorgen voor meer schade in de telefoon. U kunt altijd eerst een gratis offerte aanvraag doen, mocht u hier niet uitkomen dan kunt u het altijd niet zelf proberen. Let wel op dat dit vaak fout kan gaan en tot meer schade kan leidde.

Soorten beeldschermschade

- Barst in uw beeldscherm: de meest voorkomende schade bij het beeldscherm en smartphones is een barst. Erg vervelend en ik zo gebeurd. Wanneer een telefoon op het puntje van de tafel valt of op het stoeprandje zit er vaak direct een vervelende barst in het beeldscherm. Het is erg belangrijk om zo snel mogelijk deze schade te laten maken. Wanneer er te lang wordt doorgelopen met deze schade zal het erger worden en zullen er uiteindelijk stukjes uit het beeldscherm vallen van het toestel. Hierdoor heeft u een hele grote kans op beschadiging van de onderdelen binnen in de smartphone.
- Krassen op uw beeldscherm: de tweede schade bij schermen is de kras. Op het moment dat je jouw telefoon op zijn beeldscherm neerlegt op de tafel of bureau om minde nel afgeleid te worden kunnen er tevens ook snel krassen ontstaan wanneer het toestel hierover bewogen wordt. Ook bij het opbergen van een smartphone ontstaan er snel krassen in het beeldscherm. Wanneer het toestel wordt opgeborgen bij scherpe voorwerpen als sleutels is een kras sneller gemaakt dan verwacht. Voor deze schade is een reparatie niet noodzakelijk, wel kunnen de krassen zo erg zijn dat het als hinderlijk wordt gezien. Hiervoor zal een nieuw beeldscherm in het toestel worden gezet.
- Loslatend beeldscherm: uw telefoon is gevallen en er zit geen barst in het beeldscherm, maar het gehele beeldscherm laat los uit zijn behuizing. U bent niet de enige die dit is overkomen. In sommige gevallen is het zelfs zo opgelost, door het langzaam terug te drukken kan het beeldscherm weer vastklikken in de behuizing. Mocht het scherm los blijven is het noodzakelijk zo snel mogelijk een reparatie te laten uitvoeren. Er is een grote kans dat andere onderdelen worden beschadigd.
- Niet werkend beeldscherm: helaas komt dit nog steeds regelmatig voor. Opeens of na een val reageert het beeldscherm niet meer of het gehele beeld wordt en blijft zwart. Meestal is er een stekker binnenin het toestel losgelaten of versleten. Een reparatie is hierbij noodzakelijk. In het ergste geval zal er een nieuw beeldscherm in moeten worden gezet.
- Stukjes van het beeldscherm laten los: zoals bij de eerste reparatie al genoegd kan dit een gevolg zijn van barsten in het beeldscherm van uw smartphone. Het is belangrijk dat deze schade zo snel mogelijk wordt gemaakt om verdere reparatie uit te kunnen sluiten.

Start met vergelijken en bespaar

Phone Om welk toestel gaat het?

Postcode Wat is je postcode?

100% gratis en vrijblijvend

Slimvergeleken

Bij Slimvergeleken ontvang je verschillende offertes. Deze offertes laten niet alleen de prijs zien van de scherm reparatie, maar geven ook meer inzicht in andere belangrijke informatie. Zo wordt er meteen duidelijk welke diensten een smartphone reparatie bedrijf aanbied, waar het bedrijf zich bevind, hoelang de levertijd en wachttijd is voor de reparatie en wat andere gebruikers van dit bedrijf vonden aan de had van reviews. Door gebruik te maken van Slimvergeleken weet je altijd binnen 24 uur welk reparatie bedrijf het beste aansluit op jouw wensen. Alle offertes die je ontvangst zijn vrijblijvend en gratis. Je zit nooit ergens aan vast.